Home Fake travel claim Fake travel claim – Atentie la turistii englezi in aceasta vara, e posibil sa te coste o avere.

Fake travel claim – Atentie la turistii englezi in aceasta vara, e posibil sa te coste o avere.

4 min read
0
0
109
2
3


Turistii englezi risca BAN in Spania si Portugalia pentru Fake Travel Claim. In ultimele zile subiectul este foarte discutat in UK si conform surselor, este vorba de cel putin 3000£ de persoana, suma castigata dupa un Fake Claim.


Din 2013 si pana azi (Iunie 2017) numarul acestor cereri fake claim a crescut cu 700% din partea turistilor englezi. 

Cel mai des claim este food poisoning, unde in 99% din cazuri este fake.


Problema incepe de acasa, unde agentiile de travel si cele de PPI, invata turistii englezi care calatoresc in afara tari cum sa faca un fake claim pentru a castiga minim 3000£ si tot sejurul gratis.

In majoritatea locatiilor turistii englezi sunt la cautare pentru ca cheltuiesc multi bani pe bautura si chiar daca fac mult scandal, le este trecut cu vederea. Insa dupa ce numarul la fake food poisoning a inceput sa creasca si conform statisticilor, 8 din 10 turisiti raporteaza un astfel de claim, proprietarii de hoteluri, plaje, restaurante au inceput sa-i evite.


Ba chiar sau unit si vor interzicerea acestora pe cele mai cunoscute locatii. Spania este una dintre cele mai afectate tari pentru ca este rapid si ieftin de ajuns si nu este nevoie de dovada de la doctor ca ai suferit de food poisoning.


Legea in UK iti permite sa faci un claim pana la 3 ani de la data cand s-a intamplat. Firmele PPI abuzeaza de aceasta lege si suna milioane de oameni zilnic sa vada daca au calatorit in ultimii 3 ani undeva in Europa. Chiar daca nu ai avut probleme, te invata cum sa faci pentru a face fake claim si primi bani intre 500 si 50.000£.

In Majorca anul trecut un cuplu a fost arestat dupa ce au raportat ca s-au intoxicat cu mancare. 


Este ciudat ca doar turistii englezi se intoxica cu mancare cand restul natiilor prezente nu au absolut nici o problema cu aceiasi mancare servita. 

Daca cautati pe google acest termen Fake travel claim veti vedea ca 9/10 rezultate se discuta despre turistii englezi.

Ca solutie cred ca atunci cand cazezi turisti englezi, sa mergi cu martori in camera sau apartament unde le arati ca torul functioneaza. Pentru food poisoning trebuie sa stabiliti reguli speciale si orice raport sa se face imediat de fata cu personalul si adus un medic la fata locului. Orice alt claim facut dupa ce turistul a plecat sa nu fie luat in considerare.


Pe langa fake claim, acestia mai lasa recenzii negative pe site-urile de specialitate, care in cele mai multe cazuri duc firma implicata la Faliment.

Daca nu vrei sa pierzi bani, sau sa intri in faliment, sa inchizi portile, e bine sa iti ei masuri extra pentru turistii englezi.

Load More Related Articles
Load More By alexhardy
Load More In Fake travel claim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sitemap plugin pentru Google News

Daca vrei sa iti adaugi site-ul in Google News si sa iti cresti sansele de acceptare este …