Home Facebook Facebook uita de userii desktop

Facebook uita de userii desktop

2 min read
0
0
126
2

Se pare ca facebook in obsesia de optimizare pentru mobile device, uita de userii care inca folosesc versiunea desktop, adica latop sau pc. 

In ultima vreme daca intri pe desktop tab-ul cu facebook consuma foarte multe resurse, ruleaza foarte greu si in unele cazuri unde userul are un desktop mai vechi, chiar blocheaza browserul. Problema o vad in continutul video foarte mult din feed, care are autoplay si reclamele afisate atat in feed cat si in sidebar. 

Unele reclame incarca in spate foarte mult continut si conform unui studiu a celor de la sucuri, uneori o reclama incarca in spate si 300 site-uri, care la randul lor incarca alt continut din alte surse. 

 Daca analizam si calitatea la reclame din ultima vreme, vedem ca aceasta a scazut dramatic si majoritatea sunt reclame care duc lumea in eroare si in unele pot fi considerate SCAM. O alta problema o vad ca facebook, foloseste fiecare device conectat, ca un CDN pentru livrare a continutului mai rapid si poate sa scada costurile pe acest segment. 


Stim ca la lansarea windows 10, microsoft folosea aceiasi tehnica, dar a renuntat, cel putin oficial la aceasta dupa ce mai multi utilizatori s-au plans ca noul windows 10 le ridica costurile la internet si alte probleme.

Load More Related Articles
Load More By alexhardy
Load More In Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sitemap plugin pentru Google News

Daca vrei sa iti adaugi site-ul in Google News si sa iti cresti sansele de acceptare este …