Home Facebook De ce am renuntat la Facebook si trecut pe Google Plus

De ce am renuntat la Facebook si trecut pe Google Plus

6 min read
0
0
156
2

3

Facebook cred ca este intr-o criza de identitate in ultimii ani pentru ca altfel nu imi explic ceea ce se intampla pe aceasta retea.

Peste tot spune ca se vrea o retea de comunicare intre tine si persoanele dragi, doar ca este orice altceva si mai putin ceea ce spune.

A fost o vreme cand imi placea facebook pentru ca atunci cand aveam putin timp liber, deschidea aplicatia si vedeam ca a mai postat x, mai citeam o stire, ma amuzam la un video sau imagine, dar acum imi este teama sa intru.

Facebook a devenit o retea sociala porno.


Eram la un restaurant acum ceva vreme si pana vine comanda, am zis sa intru pe facebook si mare greseala am facut. Imediat mi-a aparut numai live si poze porn, unele dintre ele foarte hard si chiar zoofilie.

Pe langa acest tip de continut sunt reclamele foarte abuzive si multe. La fiecare 5 posturi 3 sunt reclame si nu stai toata ziua sa vezi daca scrie sponsor. Desi facebook spune ca nu permite reclama care duce lumea in eroare, exact asta vezi in feed. 
Multe reclame folosesc text,img, video care te duce in eroare si cand ajungi pe site/landig page este cu totul altceva. Asta dupa ce ai fost obligat sa completezi datele cerute ca sa vezi site-ul.

Facebook consuma foarte multe resurse pe mobile si desktop.


Pe telefon si tableta dupa ce am dezinstalat facebook si messenger, bateria tine cu cel putin 24 ore mai mult. Pe desktop m-am uitat in task manager si chrome cu un singur tab deschis care era facebook, consuma 800-1200Mb ram si 2-7% cpu.
Cum sunt obisnuit sa am 20-30 tab-uri deschise pe chrome, un singur tab facebook face cat restul, asa ca am renuntat de tot la facebook.

Google plus mai interesant si fara reclame.


Ador fotografiile si pe google plus gasesc foarte multe interesante. Plus atunci cand vreau sa ma relaxez, intru si cu siguranta gasesc texte, imagini, stiri care sa imi placa. Chiar ieri am gasit o comunitatea foarte interesanta la care am ras 2 ore.

Pe langa continutul interesant, nu exista reclama pe google plus, nu consuma resurse si este chiar mai usor de folosit. 
Un alt lucru care imi place la google plus, este functia de cautare si sistemul de hashtag, care pe facebook lasa mult de dorit.

Google plus iti ajuta site si afacerea mai mult decat pe facebook.


Pe facebook daca vrei sa iti promovezi site-ul gratis sunt slabe sanse, asta fara sa faci spam la greu si necesita foarte multe conturi pentru a avea succes. Alta solutie este sa platesti pentru promovarea care de foarte multe ori nu da rezultate si este chiar scumpa. 

Pe google plus totul este mai usor si poti posta orice vrei tu. Daca exista angajament la postare, adica +1, coment, share pe langa traficul adus de cei care au interactionat, site tau va urca in pozitii, lucru care duce la mai mult trafic si clienti, in functie de nisa.

Un alt motiv pentru care am renuntat la facebook, au fost postacii, care pentru moment nu au auzit de google plus si sper sa nu auda.

Daca tii la timpul tau, ai cat decat creier si vrei lucruri interesante, asculta sfatul meu si dezinstaleaza facebook din telefon, tableta, desktop. Vei ramane surprins de google plus.Load More Related Articles
Load More By alexhardy
Load More In Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sitemap plugin pentru Google News

Daca vrei sa iti adaugi site-ul in Google News si sa iti cresti sansele de acceptare este …