Home America Daca se intampla asta in Romania sau alta tara cum ar fi reactionat America

Daca se intampla asta in Romania sau alta tara cum ar fi reactionat America

1 min read
4
0
156
1

Asa de curiozitate daca cele intamplate in Dakota (Dakota Access Pipeline company attacks Native American) s-ar fi intamplat in Romania sau alta tare care ar fi fost pozitia Americii?

Cred ca imediat ar fi sarit si spus, acuzat ca nu se respecta drepturile omului, ca suntem comunisti, ca regimul din tara noastra taie si spanzura pentru a sustine coruptii.

Daca se intampla la ei acasa, totul este ok si ce este mai grav nimeni nu sare in sus, nu vezi in media acest lucru, dar daca era in Romania cu siguranta apaream peste tot.

Sa mai si auto-intuleaza Liderii Lumei Libere….  Ce gluma buna nu?

De ce insista guvernul pe votul prin corespondenta

Ar putea Romania urma exemplu Hong Kong?

Nem tudom romano

Blogger trimis in judecata

Load More Related Articles
Load More By alexhardy
Load More In America

4 Comments

 1. Cred ca sunt rasist - Alex Hardy Oficial

  30 ianuarie 2019 at 21:53

  […] Sunt foarte multe cazuri unde acei emigranti de care plange toata lumea, dupa ce le-au fost oferite ajutoare, adapost, au iesit in strada si atacat lumea sau chiar pe cei/cele care le ofereau ajutor. Imaginea de mai sus, conform facebook este facuta in Danemarca unde o tipa a fost batuta, desbracata, tarata pe strada in pielea goala si singura ei salvare de la un viol in grup a fost un spray lacrimogen.  Cand a venit politia aceasta a fost arestata pentru ca avea un spray lacrimogen si care l-a folosit impotriva atacatorilor care  au plecat linistiti acasa fara nici macar un avertisment. Acum va intreb unde este dreptatea? Daca eram in tara lor si faceam ceva de genul cu siguranta eram executati in piata publica de insusi regele lor sau cine ii conduce. M-am saturat de standarde duble oriunde merg si totul este in functie de cine esti si ce faci. Daca esi un om normal atunci se aplica alte reguli, pentru o minoritate alte reguli, pentru bogati altele si tot asa. In zilele in care traim este aproape imposibil sa nu fii rasist, doar ca nimeni nu recunoaste acest lucru, iar cand se intampla ceva ca in cazul de mai sus, vezi toti ratacitii cum sar in sur ca saraca fata o cauta cu lumanarea, ca musulmanii au fost instigati sau cine dracu ce motive mai gasesc. Ba frate daca eram eu sau altcineva si ataca o femeie pe strada ajungea la inchisoare pe viata. Daca se intampla asta in Romania sau alta tara cum ar fi reactionat America […]

  Reply

 2. […] in mod necesar un stat unitar si independent, conform “valorilor si principiilor occidentale”. Daca se intampla asta in Romania sau alta tara cum ar fi reactionat America TagsAmbasadorul […]

  Reply

 3. […] Daca se intampla asta in Romania sau alta tara cum ar fi reactionat America […]

  Reply

 4. […] Daca se intampla asta in Romania sau alta tara cum ar fi reactionat America […]

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sitemap plugin pentru Google News

Daca vrei sa iti adaugi site-ul in Google News si sa iti cresti sansele de acceptare este …