Home Cont Bancar Cum poti avea cont bancar gratis in America, UK, Canada, Australia si alte 30 de tari

Cum poti avea cont bancar gratis in America, UK, Canada, Australia si alte 30 de tari

3 min read
0
0
156
2
3Vrei un cont bancar in America, UK, Canada, Australia gratis, plus alte 30 de tari? Cu siguranta vei spune ca este o vrajeala, ceva doar sa atraga atentia, insa este cat se poate de real.
Acum poti avea cont bancar de America, care-l il poti folosi sa primesti sau sa trimiti bani, sa iti faci cont paypal pe america si retrage, plus nu mai spun cate smecherii se pot face pe conturile de america cu acele conturi de paypal care au sume mari, dar nu intru in detalii aici.

Cine are tranzactii internationale sau in mai multe monede este o metoda foarte buna de a reduce costurile considerabil, din experienta proprie se reduc cu aproape 95%, care e foarte bine nu?
Daca esti imigrant stii bine ce greu este sa faci un cont in UK spre exemplu, iar in Spania de 3 ani cere o taxa care ei ii spune asigurare de 180 euro pentru a face un cont bancar, asa ca aceasta varianta este ideala.

Deci sa lasam vorbaria si sa trecem la cum poti beneficia de aceasta super optiune.

1. Trebuie sa iti faci un cont aici.
2. Dupa ce ai facut cont mergi la Debit Card
3. Urmeaza pasii pentru a putea primi Cardul si iti va cere sa activezi un cont in moneda aleasa de tine. Mai tarziu poti activa conturi in toate monezile/tarile disponibile
4. Trebuie sa aduagi o balanta de 20 euro pentru a putea primit cardul si fi verificat. Acestia bani vor fi disponibilil pentru cheltuit in balanta ta.
5. Poti alege verificare online sau manuala
6. Puteti avea cont in fiecare tara si fara sa comandati cardul adica fara sa adaugati cei 20 euro balanta. Tot ce trebuie este sa verificati contul si apoi la sectiunea Balanta puteti activa un cont in tara sau moneda dorita.
Procesul este rapid.

Taxe per cont, card si conversie pentru a vedea cu ochii vostri.
La exchange rate la majoritatea bancilor primiti o rata de intre 2.5-5% + o rata sub cea oficiala. Iata ce primiti aici.

cont card conversie.pngcont card.pngcont card1.png

Update:

Un print cu conturile mele activate:
conturi bancare.png

Load More Related Articles
Load More By alexhardy
Load More In Cont Bancar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sitemap plugin pentru Google News

Daca vrei sa iti adaugi site-ul in Google News si sa iti cresti sansele de acceptare este …