Home Comunitate Cum functioneaza promovarea pe google plus pentru rezultate bune

Cum functioneaza promovarea pe google plus pentru rezultate bune

6 min read
0
0
125
2
3


Multi cred ca promovarea pe google plus este sa faci spam pe 200 de comunitati, insa nu este asa. Aruncand un link pe atatea comunitati nu face decat ca google sa iti bage link in black list sau sa marcheze ca spamer.


Pe google plus secretul nu este cantitatea si calitatea.


Te poti inscrie pe cate comunitati vrei dar nu posta acelasi link peste tot. Vezi tematica la comunitate, apoi cauta un link la tine pe site care sa corespunda, iar daca nu exista poti face un articol si apoi il postezi.

In acest fel sunt sanse mai mici ca google sa te vada ca spamer si sanse mai mari sa primesti trafic si angajament. Iti imaginezi ca de postezi un link despre tablete pe o comunitate unde sunt iubitori de animale nu vei primi nimic.


Angajametul este cheia pe google plus.


Cum am spus mai sus, toti posteaza link, dar nimeni nu interactioneaza. Din aceasta cauza nu primesti rezultate la campania ta de promovare. Daca tot esti pe acea comunitatea, poti aloca 5 minute sa dai cateva +1 si comenturi la postari. Lumea in general intoarce serviciul si pe langa acestia mai sunt si altii care vor comenta, +1 si share.

Cu cat exista mai mult angajament la postarea ta pe google plus, cu atat vei avea rezultate mai bune. Dar pentru a primi ceva, prima dat trebuie ca tu sa oferi. Este ciudat cum pe o comunitatea de 2 milioane de membri nu primesti nici macar un +1 sau comentariu. 
Daca acest lucru nu ti-a atras atentia, atunci ar trebui sa te apuci de altceva.

Implicate in fiecare comunitate pentru rezultate mai bune.


Nu toaate postarile trebuie sa fie cu link sau promovare la ceva. Poti face cateva postari in tema la comunitate pentru a atrage angajament.
In acest fel castigi notorietate pe comunitate, chiar subscribe la profilul tau, iar cand postezi un link catre site tau, sunt sanse mai mare ca lumea sa intre.
Plus lumea poate alege sa primeasca notificari directe la postarile tale, lucru care creste expunerea si sansele la o conversie mai buna.


Foloseste Colectii pe google plus.


Colectiile pe google plus sunt metode bune a atrage subscribe si trafic daca postarile tale fac parte din mai multe nise. Pe colectii doar tu poti posta si cei care te urmaresc pot comenta, +1 si share.

Nu uita sa raspunzi la fiecare mesaj/comentariu pentru a mari numarul de comentarii.

Hashtag pentru a fi gasit usor pe google plus


Daca vrei sa fii gasit de cei care nu sunt abonati la fluxul tau de postari, hashtag este solutia. Mereu foloseste cuvinte relevante cu postarea si nu foarte multe. Cu cat postarea va primi mai multe comentarii si +1, cu atat va fi afisata mai sus in rezultate pe hashtag folosit si de aici intelegem unde duce.


Inca nu crezi ca google plus este o solutie mai buna decat facebook? Fa o postare pe facebook, unde sa spunem ca primesti 100 like, 30 comentarii si 10 share. Acum poti face o alta postare pe google plus unde incearca sa aduci cel putin jumate din angajamentul pe facebook.

Analizeaza rezultatele dupa 24 ore sa vezi care link sta mai bine in google sau a primit maii mult trafic.
Te asigur ca vei ramane surprins.


Nu uita:
Implicate la postarile altora daca vrei ca altii sa se implice la tine.


Load More Related Articles
Load More By alexhardy
Load More In Comunitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sitemap plugin pentru Google News

Daca vrei sa iti adaugi site-ul in Google News si sa iti cresti sansele de acceptare este …