26 iunie 2020

Criza financiara din 2017 la nivel mondial, mai rea ca cea din 2009.

Criza financiara din 2017 la nivel mondial, mai rea ca cea din 2009. 1

Va fi o criza financiara in 2017? Cam asta e intrebarea care si-o pun toti in ultimul timp si raspunsul este un sigur DA.

Nu trebuie sa fii expert sa vezi semnele si daca urmaresti stirile pe partea economica si politica cateva zile vei intelege imediat.

Daca cautam pe google termenul Criza financiara din 2017 acesta ne aduce peste 158000 de rezultate iar multe articole sunt pe site-uri mari sau de la analisti in domeniu.

Va aduceti aminte prin 2005 parca cand BRD din Franta a anuntat o pierdere de peste 5 miliarde de euro din cauza unui angajat care a jucat toti banii la cazino?
Am stiu inca dinainte ca va urma o criza ca orice urca la un moment dat trebuie sa coboare. De cam doua zile o alta stire de gen circula pe site-urile de stiri ca Danemarca are o pierdere de peste 4 Miliarde de $ datorita unor scheme din interiorul guvernului.

Tot acum cateva zile a aparut stirea cu declaratia unor oficial de la Rezerva de Stat din America care spun ca Bancile sunt pregatite deaja pentru noua criza mondiala care va fi pantaloni scurti fata de criza economica din 2009.

Criza financiara din 2017 la nivel mondial, mai rea ca cea din 2009. 2

CNBC discuta pe larg in acest articol despre criza economica din 2017.

Brexit a facut sa grabeasca criza care oricum era planificata dar doar ca nu anul ce vine. Lira a pirdut foarte mult in ultimele doua luni jumate si va mai pierde, iar specialistii sunt de parere ca peste 6 luni lira va fi sub euro si egal cu dolarul.

In luna Mai 2016 schimbul la la banca pentru 100 £ primeai intre 131 si 145 euro, iar acum primesti  intre 108- 112 euro.

Va amintiti de filmul The Big Short 2015 ?  Din Brexit multi au facut miliarde de euro si dolari si daca esti smart poti face o avere frumoasa din noua criza.

Ce este de facut?

Tu ca om normal nu poti face mai nimic, pentru ca sforile sunt manuite de foarte sus.
Tot ce poti face este sa elimini orice cheltuiala in plus, salveaza orice banut si daca este posibil sa fie la saltea pentru ca in momentul dinaintea si in timpul crizei nu vei putea scoate nimci de la banca si sunt sanse foarte mari sa-i pierzi pe toti.
Chiar daca statul garanteaza pana la un anumit plafon si te gandesti ca nu ai atatia bani si iti vei primi banii in caz de colaps financiar. Te inseli amarnic si daca nu ei actiuni te ve trezi fara nici un ban.

Banca European spune ca este posibil sa apara noua criza in prima decada sau adou din 2017, dar cum a spus un oficial din BE, nu conteaza ca e prima sau adoua, tot ce conteaza este ca va fi si foarte curand.

Tu cum te pregatesti de criza financiara din 2017?

Daca vrei sa fii la curent cu toate postarile de pe acest blog, te rog sa te abonezi folosind formularul de mai jos.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Iti Multumesc pentru abonare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *