28 iunie 2020

Ce se intampla cu Facebook?

 

Se accepta o problema acolo cateva ore sau maxim 1–2 zile dar cand dureaza de peste o luna, atunci e nesimtire curata.
De la inceputul lunii august facebook are probleme destul de mari in opinia mea. Cand facebook a anuntat ca face modificari la continutul din feed ma gandeam ca va fi o veste buna, dar se pare ca a fost o mutare gresita si chiar facebook a realizat asta.
Inainte intram pe facebook sa vad stiri, ce se intampla in lume, ceva poze si clipuri amuzante, sa vad ce mai face un amic, etc. Dupa schimbarile facute pentru a promova continutul postat de prieteni pe contul lor si nu pe page sau grup, totul s-a dus de rapa. Acum nu vad decat rahaturi de postari si oricat as da refresh nu imi apare acelasi lucru.
La inceput apareau doar postarile din profile la prietenii si de aici am inteles ca trebue sa fac curatenie pentru ca 95% din acestia au interese total diferite fata de mine. Apoi majoritatea dau share la rahaturi de postari cu teste care dupa o vreme posteaza pornache pe contul lor. Nu mai spun ca imediat ce deschid facebook vad toti nenorocitii cu live chiar si cand se caca sau se pisa pe stalpul de la colt. Am tot sperat ca facebook va face ceva modificari pentru a rezolva probleme, doar ca totul a inceput sa functioneze si mai prost.
Pe mobil sau tableta facebook app da mereu crash, nu face update, nu poti da like sau vedea o imagine. In ultima saptamana imi apare doar postari de pe grupuri cu prostii, 20 de postari una dupa alta cu cereri la jocuri sau aceiasi postare facuta de X pe 200 grupuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *