Home CallRomania CallRomania sau Digi.Oriunde?

CallRomania sau Digi.Oriunde?

2 min read
0
0
155
4

Voi discuta astazi despre doua aplicatii care va permit sa sunati in Romania la un pret foarte bun si poate la final reusiti sa va hotarati care din acestea doua sa folositi.

Personal folosesc CallRomania care in opinia mea este foarte buna pentru persoanele care locuiesc in afara Romaniei.

Pot suna in Romania de oriunde in lume, la tarif local si ce este mai important, cei din tara ma pot suna inapoi la tarif local pentru ca primesc numar de telefon.

Acum ceva vreme am avut ceva probleme cu CallRomania pentru ca m-au taxat dublu fata de tariful oficial. Am contactat support si in 2 zile aveam creditul care m-au taxat in plus inapoi in cont plus 5 euro ca scuze pentru probleme.

Dupa ce am citit recenzia unui utilizator am decizi sa caut si testez DiGi Oriunde.

5

Inutila Inutilă atata timp cât există RDS și aplicația digi oriunde. Vorbiti cu un prieten să va dea un cont pentru digi oriunde și sunați gratis oriunde în lume


Se pare ca pana la ultimul update Digi Oriunde functiona acceptabil, dar acum utilizatorul nu reuseste sa se conecteze la cont sub nici o forma. Aceeiasi problema am avut si eu.
Recenziile la Digi Oriunde sunt cam aceleasi.
6
In final recomand Call Romania, pentru ca dupa ce am testat Digi Oriunde, nu am reusit nici macar sa ma conectez la cont, iar restul nu mai conteaza.
Load More Related Articles
Load More By alexhardy
Load More In CallRomania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sitemap plugin pentru Google News

Daca vrei sa iti adaugi site-ul in Google News si sa iti cresti sansele de acceptare este …