7 februarie 2019

Stiai ca articolele vechi de pe site-ul tau sunt aur curat de care nici nu stiai? – Analiza SEO

Stiai ca articolele vechi de pe site-ul tau sunt aur curat de care nici nu stiai? - Analiza SEO 1

Dupa ce vei termina de citit acest articol iti garantez ca vei merge imediat pe site tau pentru a testa sau daca esti putin mai smart, vei face o scurta cautare pe google sa vezi daca am dreptate si ce spun altii despre asta.

Stiai ca articolele vechi de pe site-ul tau sunt aur curat de care nici nu stiai?

 

In mode normal cauti backlink pe alte site-uri si chiar cheltui o suma frumoasa de bani, care nu mereu aduc beneficiile care te-ai astepta. Ce nu stiai e ca poti folosi propriile articole de pe site-ul tau deja indexate ca backlink pentru a urca in indexul google.

Este posibil sa nu ma crezi dar daca esti dispus sa faci un test pe un site la 10 articole vechi si astepti 1-2 saptamanii vei vedea ca am dreptate.

Pentru a functiona iti recomand sa instalezi pluginul Rank Math care l-am folosit in testul meu. Pe alt plugin seo nu ma pot pronunta daca va functiona sau nu, insa in mode normal ar trebui sa functioneze fara probleme.

Articolele vechi sunt cea mai buna si ieftina metoda de a ranka in google rapid si usor.

 

Varianta manuala – Recomandat

 1. cauta si acceseaza articole vechi de pe blogul tau care sunt deja indexate in google si primesti trafic
 2. acum cauta si alege un articol care vrei sa urce in indexul google sau o pagina unde iti prezinti serviciile. Pentru a vedea si te convinge daca metoda functioneaza iti recomand pentru inceput sa alegi un articol care nu este inca in google.
 3. acum editeaza fiecare articol in parte unde adaugi link pe keyword care doresti sa urce in google articolul tau. De retinut este ca articolul vechi trebuie sa fie relevant cu cel care doresti sa urce in google. 
 4. acum astepti sa vezi rezultatele.

 

Varianta semi automata – Doar daca esti lenes sau nu gasesti link in articole. Aceasta este mai mult per general.

 1. prima data citeste acest articol https://alexhardyoficial.com/cum-optimizezi-un-articol-cu-rank-math-tutorial-wordpress/
 2. mergi al fiecare articol vechi, bifeaza Pillar Content si dupa salvare vezi ce link iti apare la sectiunea Link Sugerate
 3. include link-urile sugerate la final de articol sau unde vrei tu
 4. salveaza articolul si acum asteapta

 

Cateva explicatii:

 1. nu adaugati link pe un singur cuvant/keyword ci long tail, adica o serie de cuvinte. Sa spunem ca ai un articol despre SEO, iar in articolul vechi ai acest cuvant. Concurenta pe SEO este destul de mare si sunt slabe sanse sa ajungi in primele pagini, asa ca vom folosi SEO Pentru blogul meu care este mult mai exact si usor de ajuns in primele pagini.
 2. nu faceti abuz de link interne in articolele vechi
 3. eu folosesc in general pentru maxim 2 link interne si asta la un articol de minim 600 cuvinte. Daca articolul vechi depaseste 1000 cuvinte si textul iti permite poti folosi mai multe link interne.
 4. tineti o evidenta daca e posibil la toate keyword folosite si pentru ce articol. Puteti folosi https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/ pentru a tine evidenta.

Dupa cum vedeti nu este multa munca si nici complicat, doar putina atentie, apoi doar astepti ca google sa isi faca treaba.

Web 2.0 backlink gratis – Metoda de testat

[SEO]Greseala care o fac majoritatea cand vine vorba de Google

[Analiza SEO]Cum poti profita la maxim de comentarii

[Analiza]Backlink in sidebar, footer sau in articol?

Daca vrei sa fii la curent cu toate postarile de pe acest blog, te rog sa te abonezi folosind formularul de mai jos.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Iti Multumesc pentru abonare

2 thoughts on “Stiai ca articolele vechi de pe site-ul tau sunt aur curat de care nici nu stiai? – Analiza SEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *