Home Arrival 2016 Arrival 2016 cel mai post film din istorie

Arrival 2016 cel mai post film din istorie

3 min read
0
0
175
2


Dupa ce am vazut trailerul am fost sa vad premiera la filmul Arrival 2016si dupa am regretat enorm. Din trailer crezi ca este un film de actiune sau cel putin pe aproape, dar cand ajungi in cineva si incepe filmul iti dai seama ca este o minciuna gogonata.

1. din propria experienta cand un film are recomandari de la ziare, reviste, posturi tv de genul ac este extraordinar, bestial, cel mai bun film, stiu ca va fi un film prost, cel putin pentru mine. Dar am zis sa nu imi ascult instictul sau experientele trecute.
2. filmul este super incet si absolut orice scena se putea face de 10 ori mai mica. Cu siguranta daca ai avea optiunea sa derulezi inainte, ai face fara probleme si cele 2 ore de film s-ar transforma in 10 minute.
3. filmu nu are nici o noima si acele nave sunt doar de publicitate si chiar inspirate din ziua independenti.
4. ajungi dupa 2 ore de chin la final si te intrebi, unde dracu e sfarsitul, care a fost tot sensul la filmul acesta. Nu doar eu am avut senzatia asta ci toti cei 20 prezenti in sala dupa ce au iesit afara. 

Doua lucruri am invatat din filmul Arrival 2016.
1. am invatat un nou alfabet, cel putin cum sa descifrezi un limbaj nou
2. daca as putea vedea viitorul, as face lucrurile la fel? Este si o gluma care a inceput imediat dupa film printre cei care l-au vazut. Daca ai putea vedea viitorul ai mai vota Brexit?

Am mai vazut cateva recenzii online la acest film unde spuneai ca este cel mai bun film al secolului si alte cuvinte mari de lauda. Cred ca cei care au scris aceste recenzii, fie au fost platiti, fie nu au vazut filmul si se bazau doar pe trailer.

Trailer aici: http://www.ridtube.net/arrival-international-trailer-2-2016

Load More Related Articles
Load More By alexhardy
Load More In Arrival 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sitemap plugin pentru Google News

Daca vrei sa iti adaugi site-ul in Google News si sa iti cresti sansele de acceptare este …