Home Hong Kong Ar putea Romania urma exemplu Hong Kong?

Ar putea Romania urma exemplu Hong Kong?

3 min read
3
0
140
1

Orice om cu mintea stie si intelege ca in Romanie este nevoie de reforma de schimbare in clasa politica pentru ca aceasta tara sa aiba un viitor si populatia la o sansa sa aiba o viata mai buna.

Din pacate in clasa politica din Romania, de fiecare data cand un  personaj nou se ridica imediat este lovit din toate partile pentru a nu ajunge sus.

Fara sustinere financiara foarte mare nu se poate realiza nimic, iar sa fii tanar si sa ai atata banet este foarte greu. Asa ca orice tanar care se ridica si vrea un viitor in politica romaneasca are nevoie de bani, daca nu ii detine atunci trebuie sa accepte ajutor din alta parte.

Acest ajutor se gaseste repede, daca ”tanarul politician” arata ca are un viitor bun si poate ajunge sus cu sustinere. Dar acest ajutor nu vine gratis, iar cand vine momentul cei care te-au ajutat cu bani, iti vor cere tot felu de favoruri care indiferent ca le accepti sau nu, tot iti va face rau.

Ce se intampla in Hong Kong este frumos, und eun grup de tineri vor sa revitalizeze clasa politica, scriu o noua legislatie, au proprii candidati tineri, sustinere in masa a peste 70% din populatia Hong Kong.

La prima vedere este frumos, dar apoi stam si ne gandim cu au reusit acesti neica nimeni sa reaizeze toate acestea fara sustinere financiara din exterior si care va fi pretul platit cand vor ajunge la putere?

In romania cand va fi posibil asa ceva, chiar cu ajutor fianciar din alte parti, pentru ca la inceput trebuie sa te faci frate cu dracu pentru a trece puntea si apoi sa iti vezi de propriile interese, adica ale tarii.

Cred ca singura sansa a romaniei pentru un viitor mai bun este schimbarea de la zero, de la fundatie a clasei politice cu una tanara.
Este posibil asa ceva in Romania in viitorul apropiat? Din pacate nu se va intampla cel putin 10-15 ani de acum pentru ca urmeaza vremuri grele si este posibil ca Romania sa fie transformata in Turcia sau Ucraina.

Nem tudom romano

Blogger trimis in judecata

Load More Related Articles
Load More By alexhardy
Load More In Hong Kong

3 Comments

  1. […] Ar putea Romania urma exemplu Hong Kong? […]

    Reply

  2. […] De asta ce spuneti? Daca Oprea nu era din PSD nimeni nu-l acuza de nimic. Asa ca inainte de a incepe sa strigi ca justitia trebuie sa fie dreapta in piata, ai face sa te gandesti bine daca chiar vrei acest lucru. Asta in caz ca aveti chef de cititi sa vedeti cu sta treaba. IMUNITATEA PARLAMENTARA IN STATELE UNIUNII EUROPENE http://www.scritub.com/stiinta/stiinte-politice/IMUNITATEA-PARLAMENTARA-IN-STA311523213.php http://www.openpolitics.ro/noutati/homepage/imunitatea-parlamentara-uniunea-europeana.html https://en.wikipedia.org/wiki/Parliamentary_immunity https://en.wikipedia.org/wiki/Parliamentary_privilege https://en.wikipedia.org/wiki/Parliamentary_immunity#United_States Manipularea in cazul Oprea si unde sunt milioanele de oamenii de pe facebook Gluma zilei vine din partea Guvernului Romaniei Daca se intampla asta in Romania sau alta tara cum ar fi reactionat America De ce insista guvernul pe votul prin corespondenta Ar putea Romania urma exemplu Hong Kong? […]

    Reply

  3. […] Ar putea Romania urma exemplu Hong Kong? […]

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sitemap plugin pentru Google News

Daca vrei sa iti adaugi site-ul in Google News si sa iti cresti sansele de acceptare este …