Home ambasadorul Klemm Ambasadorul Klemm invitat la MAE pentru a da explicatii

Ambasadorul Klemm invitat la MAE pentru a da explicatii

2 min read
0
0
143
1

 

Cum a sărbătorit ambasadorul Klemm cei 5 ani de parteneriat strategic româno-american
Mesajele americane indirecte din ultima vreme mi se par ciudate. Ele au vizat principalele “sensibilităti” românesti – unirea cu Basarabia si problemele legate de solicitările autonomiste din Ardeal.
Mai intâi, ambasadorul american de la Chisinău a făcut afirmatii brutale legate de perspectivele reunificării iar, apoi, in Covasna, ambasadorul Klemm s-a fotografiat cu steagul “Tării secuilor”
Putem să punem in context si să adăgăm recentul interviu al lui Putin care intreba retoric dacă ar trebui rediscutată situatia (teritoriilor) României si Ungariei, de după război.
 
In această situatie, cred că ambasadorul Klemm ar trebui invitat la MAE pentru a da explicatii iar ambasadorul român la Washington, George Maior, ar trebui să meargă la Departamentul de Stat pentru a cere explicatii in legătura cu pozitia guvernului american.
Mai există o variantă. S-ar putea ca Hans Klemm să convoace la ambasadă un număr de oficiali români si să le explice că “statul de drept” nu este in mod necesar un stat unitar si independent, conform “valorilor si principiilor occidentale”.
Load More Related Articles
Load More By alexhardy
Load More In ambasadorul Klemm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sitemap plugin pentru Google News

Daca vrei sa iti adaugi site-ul in Google News si sa iti cresti sansele de acceptare este …